Personvernerklæring

Vi i Mosvannet Park er opptatt av å ivareta personvernet til alle som besøker dette nettstedet. Vår personvernerklæring er utarbeidet som følge av Personopplysningsloven, som regulerer innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger. Datatilsynet fører tilsyn med loven. Behandlingsansvarlig hos oss: Sjur André Svihus, eiganes@em1sr.no.

Følgende personvernerklæring gjelder for Mosvannet Park sitt nettsted, mosvannetpark.no, vårt nyhetsbrevprogram og interesselister.

Informasjon som hentes inn hos oss:

Nyhetsbrev:

Navn, e-post og telefonnummer (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

Nettstedet:

Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Interesselister:

For de som registrerer sin interesse via digitalt kontaktskjema, registrerer vi navn, epost og telefonnummer i passordbeskyttet digitalt dokument. Det samme gjelder de som tar direkte kontakt.

Hvordan vi bruker personopplysningene:

Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogram brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om prosjektet. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out/avmelding. I de tilfeller der vi ber om tillatelse til å sende nyhetsbrev om andre prosjekter, må du gi eget samtykke.

Nettsted:

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøket. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Interesselister:

Kontaktinformasjonen som samles inn via kontaktskjema, kan brukes til å ta kontakt via e-post og/eller telefon.

Hvordan personopplysninger innhentes:

Nettstedet samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev:

Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt.
På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.

Nettstedet:

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk.

Interesselister

Digitalt skjema – må aktivt fylles ut. På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.

Hvordan personopplysninger lagres:

Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos WordPress og Mailchimp, samt i et passordbeskyttet digitalt dokument. Kontoene er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte, eiendomsmegler og reklamebyrå.

Nettsted:

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler.

Interesseliste

Kontaktinformasjon gitt via kontaktskjema i et passordbeskyttet digitalt dokument. Dokumentet er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte, eiendomsmegler og reklamebyrå.

Følgende analyseverktøy brukes på nettstedet:

Google Analytics

Nettstedet benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.
https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Kontakt oss!

Om endringer:

Vår personvernerklæring kan bli endret dersom gjeldende praksis krever det, krav i lovverket endres eller at vår egen praksis for innsamling og behandling av data endres.
Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Om informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. De skal i de fleste tilfellene gi deg en bedre bruksopplevelse. Ved å bruke www.mosvannetpark.no samtykker du at det benyttes informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjon om typer informasjonskapsler som brukes på nettstedet www.mosvannetpark.no. og litt om hvordan de brukes:

Session cookies (midlertidige informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon midlertidig gjennom én økt, og slettes når du lukker nettelseren. Midlertidige informasjonskapsler gjør det mulig å følge med på hvordan brukere navigerer rundt på nettstedet, slik at de ikke blir spurt om å oppgi samme informasjon flere ganger.

Form cookies (Skjemaverdi-informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon midlertidig til brukeren har fylt ut skjemaet. De lagrede dataene brukes kun til å legge inn informasjonen i skjemaet på nytt dersom brukeren ikke består SPAM-sjekken eller ikke har fylt ut nødvendige felter i skjemaet.

Persistent cookies (Faste informasjonskapsler)

Faste informasjonskapsler slettes ikke etter endt nettlesersesjon og tillater at nettstedet gjenkjenner din datamaskin. Disse kan eksempelvis inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Faste informasjonskapsler kan slettes manuelt i nettleseren under innstillingene for personvern.