Byens grønneste overblikk – en historisk mulighet!

Mosvannet Park er et av Stavangers mest spennende boligprosjekter for tiden og består av 6 byhus og 81 lekre leiligheter.

Arkitekturen på byhusene fremstår som tidløs med sin bruk av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i tegl og tre. Byhusene er omkranset av et flott hage- og parkanlegg og får i tillegg sin egen avskjermede hage. Gode solforhold er også en viktig faktor som er tatt hensyn til, og som bidrar til at Mosvannet Park er et svært godt sted å slå rot.

Kontakt oss for mer informasjon

Barnevennlig og trygt

Det levner ingen tvil om at Mosvannet Park er et svært barnevennlig område og et sted for gode barndomsminner i trygge rammer. Det er korte avstander til det aller meste både små og store måtte ha behov for i hverdagen. Med Rema 1000 sin etablering på området, får uttrykket «et steinkast unna» en bokstavelig betydning.

Les mer om boligene

Fellesskapets goder

Vi tror at de stolte eierne av byhusene vil sette pris på at vi også har tenkt litt utenfor husets fire vegger. I Mosvannet Park vil også Byhusene få tilgang til alle fellesrom i sameiet: trimrom, selskapslokaler og gjestehybler – noe som vil gi økt bokvalitet.

Roligere, tryggere og grønnere

Som du sikkert har forstått, er Mosvannet Parks røde tråd grønn. Både i selve prosjektet, beplantningen av tomten og nærområdets kvaliteter ellers. Og om du vil, kan du strekke denne grønne ”tråden” og være omkranset av grønt og trær hele veien ned til byen, om du spaserer. Og som om ikke det var grønt nok, så er E39 flyttet ned i den nye Eiganestunelen og livet ved Mosvannet Park er ikke bare blitt enda grønnere, men også roligere og tryggere.

Dagligvare

10 skritt

Mosvannet

300 skritt

gamlingen

400 skritt

stokkavatnet

2400 skritt

amfi madla

2000 skritt

Sentrum

3000 skritt

Mye mer enn bare en bolig!

Mye mer enn bare en bolig!

Både barnefamilier og de som har ønske om en litt mer lettstelt bolig, finner ro og harmoni her. Nærhet og tilgjenglighet til vakre Mosvatnet er absolutt en kjærkommen nabo og alle glade vandreres og turgåeres favoritt.