Boligene

Sammen med Sjo Fasting arkitektene har vi jobbet mye med helheten.

Et hjem er først og fremst innendørs, men den gode opplevelsen av et hjem forsterkes også av omgivelsene og arkitekturen. Fokuset på detaljene og helheten, med mål om å gi best mulig verdi ute og inne, har vært en drivkraft i prosjektet.

Sett utenfra

Arkitekturen på byhusene fremstår som tidløs med sin bruk av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i tegl og tre. Byhusene er omkranset av et flott hage- og parkanlegg og får i tillegg sin egen avskjermede hage. Gode solforhold er også en viktig faktor som er tatt hensyn til, og som bidrar til at Mosvannet Park er et svært godt sted å slå rot.

Sett innenfra

Det er lett å la superlativene flomme i takt med sollyset når man kjenner på energien i byhusene. Åpenhet og romslighet kunne like gjerne vært gode menneskelige verdier, her tenker vi mer på husenes løsninger. Store vindusflater i kjøkken og stue. Gjennomgående takhøyde på hele 260 cm. Dette gir også en større nærhet til de grønne og flotte nærområdene, for ikke å glemme den praktfulle parken.

Elegant og moderne. Lekkert og eksklusivt. To etasjer dekket av en lekker 1-stavs parkett, og dette viktige møbelet er selvsagt tilgjengelig i flere utførelser. Vannbåren varme under gulvene i stue og på kjøkken, i tillegg til elektriske varmekabler på bad, gjør det behagelig for ivrige barneføtter, og slitne eller kalde voksenføtter.

Kjøkkenet er midtpunktet i dagens boliger.

Kjøkkenet er midtpunktet i dagens boliger, slik som i Mosvannet Park. Med den moderne og åpne stue-/kjøkkenløsningen må kjøkkenet fungere like godt til matlaging som til et samlingspunkt når en har gjester. Svane kjøkkenet har et stort utvalg kjøkken med høy kvalitet, smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag. Her får du ren dansk design, solid håndverk og kvalitet i materialvalg.

Våre utvalgte modeller er Vision Laminat i Granit grå og Nordic Finer Eik som standard, og Massiv Eik fronter for premium. Modellene har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppene. Svane sitt sortiment er stort og kombinasjonsmulighetene nærmest ubegrenset, så her vil du, mot et eventuelt pristillegg, uansett finne ditt drømmekjøkken. Kjøkkenet leveres forberedt for hvitevarer, men kan trenge ekstra tilvalg som f.eks fronter til innebygde hvitevarer.

Soverom

Bolig er under stadig utvikling og soverommene får stadig nye og praktiske rammer. Å ha god plass på soverommet, eget omkledningsrom og tilhørende bad er drømmen for mange, og den muligheten oppfyller helt eller delvis boligene.

Bad

Badet er et viktig rom i hverdagen som ikke bare har en praktisk funksjon, men også er med på å skape en helhet i boligen. Badene i Mosvannet Park Byhus leveres helfliset med moderne og flotte Porcelanto fliser i 60 x 60 cm. I dusj legges det 5 x 5 cm mosaikkfliser med slukrenne i bakkant og dusjvegger i glass. Toaletter blir vegghengt slik at en får sisternen skjult i veggen, noe som ikke bare ser veldig flott ut, men også er praktisk i forbindelse med rengjøring.

Det vil bli store dusjer, og alle byhusene vil også ha mulighet for badekar. Innredningen leveres av Svane Kjøkkenet og kommer i en hvit utførelse med heldekkende servant og speil i innredningens bredde. Også her er utvalget hos Svane stort, slik at andre modeller kan velges mot et eventuelt tillegg i pris.