Prosjektet

Mosvannet Park er en av Stavangers mest unike prosjekter med sine grønne omgivelser like utenfor sentrum.

På tomten til gamle Alstor hotell bygges det 81 lekre leiligheter og 6 byhus. Inspirert av parken i forkant, skapes det et flott hage- og parkanlegg midt blant byggene med gode solforhold og grønne rammer.

Byggetrinn

Byggetrinn I består av 4 leilighetsbygg, A–D, med tilsammen 43 leiligheter. Byggetrinn II består av 3 leilighetsbygg, E–G, med tilsammen 38 leiligheter. Det ferdige prosjektet vil skape flotte nye boliger, tilføre både prosjektet og området generelt mer og større grøntområder. Med Rema 1000 i kjelleren på vestsiden, vil det også tilføres en større dagligvare til området.

Med et eget frodig og grønt parkanlegg, forsterkes en av de beste kvalitetene enda mer. Lev grønt og godt på Mosvannet Park

Jonas Roalsø, Cand. Arch. / M. Arch. Sjo Fasting Arkitekter

Arkitektene

På høyden langs Henrik Ibsens gate ligger Mosvannet Park. Det felles private parkområdet er designet slik at det store grøntområdet deles inn i soner hvor man kan møte sine naboer, eller trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred.

Arkitekturen for Mosvannet Park fremstår gjennomtenkt og helhetlig. Den har som mål å fremstå som tidløs. Leilighetsbyggene og byhusene har en kombinasjon av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i metall, glass, tegl og tre. Forskjellig materialitet og en variasjon av høyder bryter ned prosjektets skala, og tilpasser bygget til sine omgivelser. Samtidig ivaretar det menneskets behov for komfort og følelsen av et hjem. Uansett om en velger å bo i en leilighet eller byhus vil Mosvannet Park bli et godt sted å bo.

TPG – en ledende eiendomsutvikler i regionen

Utbygger har sin kjernevirksomhet innen utvikling og investering i eiendom. Med eierskap og interesser innen bolig-, næring- og hotellutvikling er TPG en aktiv partner og investor som tenker langsiktig.

Les mer om The Property Group