Aktuelt

Etterhvert som Mosvannet Park skrider frem, så vil det komme ny og interessant informasjon om prosjektet, nabolaget og fremdriften. Vil du sikre deg denne informasjonen med en gang, så kan du melde din interesse og få det rett i e-postkassen din før den kommer her.

Les artikkel fra Boligavisen 3. oktober

Forrige helg startet salget av trinn II i Mosvannet Park. Av de 30 leilighetene som nylig ble lansert er allerede åtte solgt og flere er reserverte.

Nå rives Alstor

78 år med historie har kommet til en ende. Samtidig vokser noe nytt frem. Det er noe trist ved det, men også noe naturlig, og noe fint.

Nå har Eiganestunnelen og Ryfast åpnet

I følge Statens Vegvesen blir trafikken på rundt 35.000 kjøretøy flyttet til en bedre og sikrere vei når Eiganestunnelen er ferdig. Det betyr at trafikkbildet forbi Mosvannet Park vil bli vesentlig…

Byens beste og grønneste 1. etasje

I følge Siri og Jan Egil Neverdahl, som ble intervjuet i lørdagens utgave av EM1 avisen, så finnes ikke førsteetasjeulempene her. Les deres refleksjoner i forbindelse med kjøp av sin drømmeleilighet…

God stemning da NRKs «Norge nå» besøkte Gamlingen

Gamlingen ikke bare et populært sted, men også et godt tilbud som byen er stolt av - Gamlingen er en slags institusjon i byen, noe sær-stavangersk, sier Bernt Krogh, prosjektleder for nye Gamlingen.…

Byr opp til en siste dans

Hotel Alstor har en historie som byens dansested gjennom flere tiår. Nå som Alstors tid er forbi, inviteres det til en siste dans – og en siste fest, for å feire en bit av byens historie.

Fra enebolig til Mosvannet Park

Vurderer du et skifte fra enebolig til leilighet? Les artikkelen fra EM1s boligavis om ekteparet Veiberg som har tatt steget og kjøpt seg leilighet i Mosvannet Park etter 25 år i enebolig.

Hva sier markedsundersøkelsen!

For å utvikle Mosvannet Park best mulig lanserte vi en markedsundersøkelse tidlig i mai. Her gir vi deg innblikk i de store linjene fra besvarelsene.

Mosvannet Park: Midt i byen – i ett med naturen

Det er ikke mange sentrumsnære leiligheter med så gode solforhold og utsikt mot nord, dette blir et fantastisk sted! Det sier Sjur Svihus i EiendomsMegler 1 begeistret.

Grønnere, roligere og tryggere i Mosvannet Park

Du har gjerne fått med deg at Eiganestunnelen åpner i år og at E39 forsvinner under byen. Det betyr en ny hverdag foran Mosvannet Park, ikke trafikkfri, men trolig køfri og uten tungtransport.