Vi byr opp til en siste dans – de 3 siste leilighetene fra Mosvannet Park

Salget på Mosvannet Park har vært så bra at vi startet byggingen av det syvende og siste leilighetsbygget lenge før vi la det ut for salg. Du kan gå inn i bygget og se på utsikten når du kommer på visning. De fire siste leilighetene er fordelt på C- og G-bygget. C- bygget tilbyr en stor og rålekker toppleilighet med mer enn du kan drømme om. I G-bygget ligger begge leilighetene mot østenden av tomten, hvor endeleilighetene får utsikt mot nord, øst og sør.  Den ene ligger i 2. etasje og den andre er en toppleiligheter med private takterrasse med pergola, utekjøkken og bod, i tillegg til en stor og deilig sørvendt balkong direkte fra leiligheten. Vi er med andre ord nesten utsolgt, – det sier mye om Mosvannet Park.

Byens grønneste overblikk – en historisk mulighet!

Mosvannet Park er et av Stavangers mest spennende boligprosjekter for tiden og består av 7 bygg med tilsammen 81 lekre leiligheter og 6 byhus. 1. byggetrinn med 4 leilighetsbygg (A–D) og 43 leiligheter har innflytting 1. kvartal 2022. 2. byggetrinn med 3 leilighetsbygg og 38 nye leiligheter (E–G) har innflytting 1. kvartal 2023, – trolig i god tid før dette. Området her er grønt og vi skal gjøre det grønnere – for ikke å snakke om utsikten da, som blir den grønneste så nær byen.

Meld din interesse her

Flytt bolighverdagen opp et nivå

Mosvannet Park er blant de aller beste boligmulighetene i Stavanger. En ting er beliggenheten. En annen ting er boligene. Her får du lekre leiligheter med kvaliteter som ekstra takhøyde og stuevindu fra gulv til tak, utsøkt kvalitet fra Svane kjøkken, flott 1-stavs parkett og vannbåren varme. Soverommene er til å drømme seg bort i og badet gir en klar følelse av det lille ekstra. Vi snakker opp et nivå og vi sier, nyt livet – det er din tur.

Les mer om boligene

Roligere, tryggere og grønnere

Som du sikkert har forstått, er Mosvannet Parks røde tråd grønn. Både i selve prosjektet, beplantningen av tomten og nærområdets kvaliteter ellers. Og om du vil, kan du strekke denne grønne ”tråden” og være omkranset av grønt og trær hele veien ned til byen, om du spaserer. Og som om ikke det var grønt nok, så er E39 flyttet ned i den nye Eiganestunelen og livet ved Mosvannet Park er ikke bare blitt enda grønnere, men også roligere og tryggere.

Les mer om området her

Dagligvare

10 skritt

Mosvannet

300 skritt

gamlingen

400 skritt

stokkavatnet

2400 skritt

amfi madla

2000 skritt

Sentrum

3000 skritt

Mye mer enn bare en bolig!

Mye mer enn bare en bolig!

Gode rammer for hverdagen går ut over egen bolig og på Mosvannet Park er mye tilrettelagt. Med eget selskapslokale er leilighet ingen hindring for å invitere til større selskaper og festlige anledninger. Trenger noen av gjestene dine overnatting, så er det flere gjestehybler til disposisjon. Ønsker du mer trening enn du får ved å gå, løpe eller sykle i de grønne nærområdene, så kan du bruke det velutstyrte trimrommet så ofte du vil.

Les mer om fasilitetene