Boligene

Sammen med Sjo Fasting arkitektene har vi jobbet mye med helheten.

Et hjem er først og fremst innendørs, men den gode opplevelsen av et hjem forsterkes også av omgivelsene og arkitekturen. Fokuset på detaljene og helheten, med mål om å gi best mulig verdi ute og inne, har vært en drivkraft i prosjektet.

Sett utenfra

Eksteriøret på Mosvannet Park er utviklet for å gi et lekkert og eksklusivt inntrykk. Veggene utgjør en kombinasjon av tegl og platekledning med en moderne bronsefarge. Det vil også være store glassfasader fra leilighetene som preger eksteriøret. Store terrasser kledd i tre på gulv og tak gir et varmt preg som også gir en flott forlenget effekt av stue sett innenfra.

Noen av leilighetene vil ha takstuer med terrasser i tre. Ellers vil fellesområder og helheten være preget av et gjennomarbeidet og helhetlig uttrykk som blir lett å sette pris på.

Stue/kjøkken, leilighet E0301
Stue/kjøkken, leilighet E0301

Sett innenfra

Lys og romslighet er viktige faktorer når man skal bo i leilighet. Derfor har vi gitt dem en gjennomgående takhøyde på 260 cm med store vinduer i stue og kjøkken. Dette gir masse lys og en større og luftigere opplevelse av rommene. Det gir også en større nærhet til de grønne og flotte nærområdene, for ikke å snakke om tilgjengeligheten til utsikten.

På gulvet, boligens største møbel, legges det en lekker en-stavs parkett som er tilgjengelig i flere utførelser. Og under gulvene blir det vannbåren varme i stue- og kjøkkengulv som gir en behagelig oppvarming. På badene blir det elektriske varmekabler.

Kjøkkenet er midtpunktet i dagens boliger.

Kjøkkenet er midtpunktet i dagens boliger, slik som i Mosvannet Park. Med den moderne og åpne stue-/kjøkkenløsningen må kjøkkenet fungere like godt til matlaging som til et samlingspunkt når en har gjester. Svane kjøkkenet har et stort utvalg kjøkken med høy kvalitet, smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag. Her får du ren dansk design, solid håndverk og kvalitet i materialvalg.

Våre utvalgte modeller er Vision Laminat i Granit grå og Nordic Finer Eik som standard, og Massiv Eik fronter for premium. Modellene har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppene. Svane sitt sortiment er stort og kombinasjonsmulighetene nærmest ubegrenset, så her vil du, mot et eventuelt pristillegg, uansett finne ditt drømmekjøkken. Kjøkkenet leveres forberedt for hvitevarer, men kan trenge ekstra tilvalg som f.eks fronter til innebygde hvitevarer.

Soverom

Bolig er under stadig utvikling og soverommene får stadig nye og praktiske rammer. Å ha god plass på soverommet, eget omkledningsrom og tilhørende bad er drømmen for mange, og den muligheten oppfyller helt eller delvis leilighetene.

Bad

Badet er et viktig rom i hverdagen som ikke bare har en praktisk funksjon, men også er med på å skape en helhet i en bolig. Badene på Mosvannet Park leveres helfliset med moderne og flotte Porcelanto fliser i 60×60 cm. I dusj legges det 5×5 cm mosaikkflis med slukrenne i bakkant og dusjvegger i glass. Toaletter blir vegghengt slik at en får sisterne og avløp skjult i veggen, noe som ikke bare ser veldig flott ut, men også er praktisk i forbindelse med rengjøring.

Det vil bli store dusjer og flere av leilighetene vil også ha mulighet for badekar. Innredningen leveres av Svane kjøkken og kommer i en hvit utførelse med heldekkende servant og speil i innredningens bredde. Også her er utvalget hos Svane stort slik at andre modeller kan velges mot eventuelt tillegg i pris.