Prosjektet

Mosvannet Park er en av Stavangers mest unike prosjekter med sine grønne omgivelser og flotte utsikt like utenfor sentrum.

Med utsikt over frodige og vakre Mosvatnet, Stavangers mest populære turområde, og mot ryfylkefjellene, kommer Mosvannet Park. På tomten til gamle Alstor hotell skal det bygges 81 lekre leiligheter og 6 byhus, hvorav 43 leiligheter i byggetrinn I og 38 leiligheter i byggetrinn II. Inspirert av parken i forkant, skapes det et flott hage- og parkanlegg midt blant byggene. Med gode solforhold og grønne rammer, forsterkes gleden av de private terrassene, balkongene og området.

Byggetrinn

Byggetrinn I består av 4 leilighetsbygg, A–D, med tilsammen 43 leiligheter. Byggetrinn II består av 3 leilighetsbygg, E–G, med tilsammen 38 leiligheter. Det ferdige prosjektet vil skape flotte nye boliger, tilføre både prosjektet og området generelt mer og større grøntområder. Med Rema 1000 i kjelleren på vestsiden, vil det også tilføres en større dagligvare til området.

Med et eget frodig og grønt parkanlegg, forsterkes en av de beste kvalitetene enda mer. Lev grønt og godt på Mosvannet Park

Jonas Roalsø, Cand. Arch. / M. Arch. Sjo Fasting Arkitekter

Arkitektene

Vår arkitektur har som mål og fremstå som tidløs. En kombinasjon av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i metall, glass, tegl og tre benyttes. Forskjellig materialitet og en variasjon av høyder bryter ned prosjektets skala, og tilpasser bygget til sine omgivelser. Samtidig som det ivaretar menneskets behov for komfort og følelsen av et hjem.

Parken er designet slik at det store grøntområdet deles inn i soner hvor man kan møte sine naboer, eller trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred.

TPG – en ledende eiendomsutvikler i regionen

Utbygger har sin kjernevirksomhet innen utvikling og investering i eiendom. Med eierskap og interesser innen bolig-, næring- og hotellutvikling er TPG en aktiv partner og investor som tenker langsiktig.

Les mer om The Property Group

Våre meglere

EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk. Selskapene er eiet av de lokale SpareBank 1-bankene, noe som gir verdifull kunnskap om nærmiljøene de selger boliger i.

Les mer om EiendomsMegler 1

Sjur André SvihusEiendomsmegler MNEF

Tone Ween FredriksenEiendomsmegler MNEF