Aktuelt

Etterhvert som Mosvannet Park skrider frem, så vil det komme ny og interessant informasjon om prosjektet, nabolaget og fremdriften. Vil du sikre deg denne informasjonen med en gang, så kan du melde din interesse og få det rett i e-postkassen din før den kommer her.

Les artikkel fra Boligavisen 3. oktober

Forrige helg startet salget av trinn II i Mosvannet Park. Av de 30 leilighetene som nylig ble lansert er allerede åtte solgt og flere er reserverte.

Populære toppleiligheter

Med fantastisk utsikt fra både leilighet og takstue har nok en glad kjøper funnet sitt nye hjem.

Nå rives Alstor

78 år med historie har kommet til en ende. Samtidig vokser noe nytt frem. Det er noe trist ved det, men også noe naturlig, og noe fint.

Nå har Eiganestunnelen og Ryfast åpnet

I følge Statens Vegvesen blir trafikken på rundt 35.000 kjøretøy flyttet til en bedre og sikrere vei når Eiganestunnelen er ferdig. Det betyr at trafikkbildet forbi Mosvannet Park vil bli vesentlig…

Velkommen til privatvisning!

I lys av dagens situasjon har vi valgt å ikke gjennomføre fellesvisninger for å sette alles sikkerhet først. Heldigvis er det gode retningslinjer som muliggjør små møtepunkter i trygge rammer.

Byens beste og grønneste 1. etasje

I følge Siri og Jan Egil Neverdahl, som ble intervjuet i lørdagens utgave av EM1 avisen, så finnes ikke førsteetasjeulempene her. Les deres refleksjoner i forbindelse med kjøp av sin drømmeleilighet…

God stemning da NRKs «Norge nå» besøkte Gamlingen

Gamlingen ikke bare et populært sted, men også et godt tilbud som byen er stolt av - Gamlingen er en slags institusjon i byen, noe sær-stavangersk, sier Bernt Krogh, prosjektleder for nye Gamlingen.…

Byr opp til en siste dans

Hotel Alstor har en historie som byens dansested gjennom flere tiår. Nå som Alstors tid er forbi, inviteres det til en siste dans – og en siste fest, for å feire en bit av byens historie.

Fra enebolig til Mosvannet Park

Vurderer du et skifte fra enebolig til leilighet? Les artikkelen fra EM1s boligavis om ekteparet Veiberg som har tatt steget og kjøpt seg leilighet i Mosvannet Park etter 25 år i enebolig.

Hva sier markedsundersøkelsen!

For å utvikle Mosvannet Park best mulig lanserte vi en markedsundersøkelse tidlig i mai. Her gir vi deg innblikk i de store linjene fra besvarelsene.