Prosjektet

Mosvannet Park er en av Stavangers mest unike prosjekter med sine grønne omgivelser og flotte utsikt like utenfor sentrum.

Med utsikt over frodige og vakre Mosvatnet, Stavangers mest populære turområde, og mot ryfylkefjellene, kommer Mosvannet Park. På tomten til gamle Alstor hotell skal det bygges 85 lekre leiligheter og 3 hagehus med 12 boliger, hvorav 45 leiligheter i første byggetrinn. Inspirert av parken i forkant, skapes det et flott hage- og parkanlegg midt blant byggene. Med gode solforhold og grønne rammer, forsterkes gleden av de private terrassene, balkongene og området.

Byggetrinn

Det første byggetrinnet består av 4 leilighetsbygg med tilsammen 45 leiligheter. Neste byggetrinn består av 3 leilighetsbygg med tilsammen 40 leiligheter og 3 hagehus med tilsammen 12 boliger. Det ferdige prosjektet vil skape flotte nye boliger, tilføre både prosjektet og området generelt mer og større grøntområder. Med Rema 1000 i kjelleren på vestsiden, vil det også tilføres en større dagligvare til området.

Høyder og volumer
Parkplanskisse

Med et eget frodig og grønt parkanlegg, forsterkes en av de beste kvalitetene enda mer. Lev grønt og godt på Mosvannet Park

Jonas Roalsø, Cand. Arch. / M. Arch. Sjo Fasting Arkitekter

Arkitektene

Vår arkitektur har som mål og fremstå som varig og tidløs. En kombinasjon av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i metall, glass, tegl og tre benyttes. Forskjellig materialitet og en variasjon av høyder bryter ned prosjektets skala, og tilpasser bygget til sine omgivelser. Samtidig som det ivaretar menneskets behov for komfort og følelsen av et hjem.

Parken er designet av de prisbelønnede landskapsarkitektene i Dronninga Landskap, og deler det store grøntområdet inn i soner hvor man kan møte sine naboer, eller trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred.

TPG – en ledende eiendomsutvikler i regionen

Utbygger har sin kjernevirksomhet innen utvikling og investering i eiendom. Med eierskap og interesser innen bolig-, næring- og hotellutvikling er TPG en aktiv partner og investor som tenker langsiktig.

Les mer om The Property Group

Våre meglere

EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk. Selskapene er eiet av de lokale SpareBank 1-bankene, noe som gir verdifull kunnskap om nærmiljøene de selger boliger i.

Les mer om EiendomsMegler 1

Sjur André SvihusEiendomsmegler MNEF

Tone Ween FredriksenEiendomsmegler MNEF